FIKS DANA: Braga je imala sreće na žrebu

V.M.

15. 02. 2024. u 12:00

U jednoj od manje zanimljivih obračuna šesnaestine finala Lige Evrope sastaće se Braga i Karabag. Prvi meč se igra na ''Munisipalu'' sa početkom u 21:00.

ФИКС ДАНА: Брага је имала среће на жребу

FOTO: Tanjug/AP

Braga je evropsku odiseju započela u Ligi šampiona, ali nije mogla protiv Napolija i Real Madrida, tako da se morala zadovoljiti trećim mestom u grupi ''C'' i prolećem u Ligi Evrope.

Ipak, ako nije imala sreće na žrebu za LŠ, to nije slučaj sa LE jer će im rival biti Karabag, verovatno najslabiji od svih timova u ovoj fazi takmičenja.

Takođe, Braga je trenutno četvrta na tabeli portugalskog prvenstva i teško da će doći do Lige šampiona preko njega, tako da bi mogli da se fokusiraju na Ligu Evrope u drugom delu sezone.

Proteklog vikenda poniženi su protiv Sportinga (0:5) i trener Artur Žorž će tražiti reakciju od svojih igrača.

Sa druge strane, Karabag je imao uspešnu jesen u Evropi, što potvrđuje činjenica da igraju 1/16 finala Lige Evrope.

Gosti su za rivale u grupnoj fazi imali Bayer Leverkuzen, Molde i Heken i u takvoj grupi su uspeli da se domognu drugog mesta, što je bez sumnje veliki uspeh za tim iz Azerbejdžana.

''Konjušari'' su neprikosnoveni u prvenstvu, prvi su sa čak 16 poena prednosti u odnosu na Sumgajit i sigurno koračaju ka novoj tituli.

Ono što je karakteristično za goste je to da igraju utakmica velikim brojem pogodaka, na poslednjih pet njihovih mečeva viđeno je tri ili više gol, a ukupno je na njima palo čak 27 golova, preko pet u proseku!

Ako pogledamo izostanke, sitaucija je slična u oba tabora, domaćin će biti bez Marina i Brume, dok će kod Karabaga meč propusiti Medina i bivši fudbaler Crvene zvezde, Marko Vešović.

Kvalitet je na strani Brage i sve sem keca bi bilo veliko iznenađenje.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,47)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)