GORI ''TUMBA'': Živkovića i družinu huk sa tribina ''nosi'' u plej-of

V.M.

17. 08. 2023. u 11:17 >> 11:17

U Solunu ćemo od 19.30 gledati revanš duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija između PAOK-a i Hajduka iz Splita.

ГОРИ ТУМБА: Живковића и дружину хук са трибина носи у плеј-оф

Foto: Tanjug / AP

Pre sedam dana na ''Poljudu'' je viđen remi bez pogodaka. Gledali smo dosta tvrd meč, bez dosta prilika za gol, tako da će se sudbina dvomeča rešavati večeras u Grčkoj.

Domaćinu i dalje nije započelo prvenstvo, pa su mu evropske utakmice bili jedine takmičarske do sada. Pre pomenutog remija, u prvom kolu se sastao sa Beitarom iz Jerusalima kojeg je nakon nerešenog ishoda na ''Tumbi'' savladao sa 4:1 u Izraelu.

Jedan od glavnih igrača ''crno-belih'' je Andrija Žiković, srpski reprezentativac je preporodio karijeru od kada je došao u PAOK i u prvom meču protiv Hajduka je nosio i kapitensku traku.

Sa druge strane, Splićani su veoma dobro započeli novu sezonu i oran je da nakon dužeg vremena prekine post i osvoji titulu prvaka Hrvatske. Za vikend je savladao Slaven Belupo sa 3:0 i nakon tri odigrana kola prvi je na tabeli sa devet osvojenih bodova, a vredi napomenuti da je jedini tim koji ima maksimalan učinak u čitavoj ligi.

Što se tiče Evrope, Hajduk je kvalifikacije započeo od ove faze, cilj mu je da proba da barem ponovi uspeh od prošle sezone kada je dogurao do plej-ofa gde je bolji od njega bio Viljareal (2:6).

Pobednika ovog dvomeča će u narednom kolu čekati bolji iz duela Rozenborga i Hartsa.

Verujemo da će tribine ''Tumbe'' večeras biti pune do poslednjeg mesta i da će pogurati Živkovića i družinu ka novom trijumfu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,02)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)