DEJAN DAMJANOVIĆ: Deđon rotira, Gangvonu zlatni bodovi

Ž. U.

10. 11. 2023. u 15:07

Pohang slavio osvajanje kupa i trijumf na meču azijske Lige šampiona, pa verujem da će izgubiti od lidera Ulsana.

ДЕЈАН ДАМЈАНОВИЋ: Деђон ротира, Гангвону златни бодови

Ilustracija

Subota:

6.00 FIKS DEĐON – GANGVON 2

Deđon ima obezbeđeno mesto u eliti i za narednu sezonu, bezbrižan je. Zato očekujem da trener u meču sa Gangvonom pruži šansu igračima koji su tokom sezone imali manju minutažu, kao i klincima iz omladinskog pogona. Gosti su u zoni ispadanja, trebalo bi da iskoriste činjenicu da domaći neće igrati u najjačem sastavu i da osvoje zlata vredne bodove.

8.30 JEJU – SEUL GG

Jeju je pre nekoliko dana izgubio finale kupa od Pohanga i pokušaće da se za neuspeh iskupi u prvenstvu pred domaćim navijačima. Nisam siguran da će pobediti Seul, ali trebalo bi da bude golova, bar tri ukupno.

8.30 DEGU – GVANGŽU GG&3+

Meč bez tenzija i rezultatskog značaja mogao bi da donese golove.

Nedelja:

6.00 SUVON – SUVON B. 2

U gradskom okršaju Suvona, izvesno je da će tribine biti popunjene, a domaćin ima znatno manje pristalica. Gosti bi na krilima navijača trebalo da stignu do pobede.

6.00 INČON– JEONBUK GG

Inčon je u utorak u Kini igrao zahtevan meč Azijske lige šampiona i izgubio od Šandonga. Iako isceđen i umoran od višesatnog puta, neće izgubiti od Jeonbuka. Verujem da će pasti bar po gol na obe strane.

8.30 FIKS ULSAN – POHANG 1

Osvajanjem kup pehara, Pohang je praktično završio sezonu. Posle slavlja zalivenog šampanjcem, ne verujem da će biti u stanju da zapreti lideru. Kec je fiks kola.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)