IRFAN BAŠOVIĆ: Skantorp za istoriju

TIP redakcija

28. 10. 2023. u 09:35

Čitalac iz Podgorice, tipuje mečeve nižih liga Engleske

ИРФАН БАШОВИЋ: Сканторп за историју

Ilustracija

Subota:

16.00 REDING - PORTSMUT 2 (2.10)

Sadašnji kineski vlasnik Redinga, Daj Jong, uložio je u klub stotine miliona funti koje želi sad da izvuče prodajom kluba. U ovom momentu teško ko želi da otkupi klub zatrpanog dugovima. Tokom letnjeg prelaznog roka Reding je ostao bez petorice ključnih igrača, kako bi se uštedelo sedam miliona funti. Menadžer Ruben Selens se sada oslanja na mlađe igrače iz njihove akademije. Sa druge strane, Portsmut ima najbolji tim u ligi i ove sezone cilja automatsku promociju.

16.00 GILINGEM - NjUPORT 1 (2.00)

Mnogo toga se promenilo u Gilingemu u poslednje vreme. Trener Nil Haris se u međuvremenu rastao sa klubom, jer novi vlasnici nisu bili zadovoljni stilom kojim njihov tim igra. Oni žele napadački fudbal, dok je Gilingem igrao previše defanzivno. Nasledio ga je njegov pomoćnik Keit Milen. Njuport ima najniži budžet u ligi, a njihova odbrana je druga najlošija u ligi.

16.00 SKANTORP - BIŠOP 1&2+ (2.00)

Skantorp je najveći i najpoznatiji klub u ovoj ligi. Mnogi fudblaski analitičari kažu da ima najbolji tim u istoriji takmičenja. Njegov rival Bišop je prošle sezone došao iz niže lige i već planiraju da se vrate, zbog toga što su najudaljeniji grad od svih klubova u ligi i imaju velike troškova oko putovanja.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)