OVI MOMCI KUVAJU NAJBOLJU ČORBU: Svetozar, Strahinja i Marko spremili ukusan kotlić, imaju tajne sastojke i začine

B.G.

21. 09. 2020. u 00:11

POVODOM slave sela Krajšnik, nedaleko od Zrenjanina, u sklopu niza manifestacija, održano je zanimljivo takmičenje u kuvanju riblje čorbe, a najbolju su skuvali gosti iz Žitišta.

ОВИ МОМЦИ КУВАЈУ НАЈБОЉУ ЧОРБУ: Светозар, Страхиња и Марко спремили укусан котлић, имају тајне састојке и зачине

Foto: A. Amižić

Ekipa koju su činili Svetozar Manojlović, Strahinja Radaković i Marko Reljić, upotrebom tajnih sastojaka i začina, od različitih vrsta ribe, pripremila je ukusan kotlić, koji je oduševio žiri, a iskusni Žitištani, potvrdili su primat u kuvanju riblje čorbe na prostorima ovog dela banatske ravnice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

MI SMO USPAVANI DIV, DRUGO MESTO NA TABELI NIJE OPCIJA! Prvo obraćanje novog trenera Partizana od kad je stigao u klub