CVEĆE, SADNICE I ZDRAVA HRANA: Peta prolećna Novosadska pijaca 26. i 27. aprila u Novom Sadu

Lj.P.

25. 04. 2024. u 12:59

NA PLATOU SPENSA u novom Sadu, u petak, 26. i u subotu 27. aprila, održaće se peta prolećna Novosadska cvetna pijaca, a proizvođači će ponuditi sveće, sadnice i opremu za hortikulturu, kao i med i hranu.

ЦВЕЋЕ, САДНИЦЕ И ЗДРАВА ХРАНА: Пета пролећна Новосадска пијаца 26. и 27. априла у Новом Саду

FOTO: Pokret gorana

Izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu.

Cilj manifestacije, omiljene Novosađanima, je da se promovišu mali proizvođači im se omogući da predstave svoje proizvode, ali i da unaprede svoju ponud.

U okviru Novosadske cvetne pijace, Inženjeri zaštite životne sredine imaće štand i akciju „Zameni stari papir za sadnice“, koja će u petak trajati od 8 do 19 časova i u subotu od 8 do 13 časova. Za deset kilograma starog papira dobija se sadnica cveća, za 60 kilograma sadnica drveta.

Svoj štand na ovoj manifestaciji imaće i Udruženje Društtva za podršku osobama sa autizmom Novog Sada. Oni će predstaviti svoje dosadašnje radove koji će se prodavati, a kupovinom ovih radova pomaže se udruženju da nastavi da organizuje radionice i na taj način će se obeležiti april – mesec podizanja svesti o autizmu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona