NA USLUZI GRAĐANIMA I U HUMANOSTI: Ugljevički vatrogasci organizovali akciju dobrovoljnog davalaštva krvi

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

18. 04. 2024. u 12:59

Vatrogasna jedinica opštine Ugljevik i Udruženje profesionalnih vatrogasaca spacilaca Republike Srpske, organizovali su danas akciju dobrovoljnog davalaštva krvi.

НА УСЛУЗИ ГРАЂАНИМА И У ХУМАНОСТИ: Угљевички ватрогасци организовали акцију добровољног давалаштва крви

FOTO V ,MITRIĆ

Akcija je  okupila vatrogasce iz 15 Vatrogasnih jedinica RS.

Komandir smene ugljevičkih vatrogasaca Branislav Todorović u ime domaćina zahvalio je svima koji su podržali ovu humanitarnu akciju.

- Vatrogasna jedinica Ugljevik osnovana je 2003. godine i od tada je na časnim i teškim radnim zadacima. Organizujemo zajedničke vežbe, kao i ovu humanitarnu akciju, ali se odazivamo i drugim akcijama - rekao je Todorović.

On je naveo da Vatrogasna jedinica Ugljevik broji 22 aktivna vatrogasca i šest pripravnika koji su završila obuku.

Predsednik Udruženja profesionalnih vatrogasaca spasilaca Republike Srpske Savo Bubić izrazio je zadovoljstvo organizacijom ove akcije i dodao da je cilj ovog udruženja da okuplja vatrogasce koji će da dele iskustva ali i da se međusobno druže.

Vatrogasce je sa saradnicima posetio načelnik Ugljevika Vasilije Perić, koji je izrazio zahvalnost organizatorima ove humanitarne akcije, Službi za transfuzijsku medicinu Bijeljina, dobrovoljnim davaocima krvi  i svim gostima poželio dobrodošlicu. On se zahvalio vatrogascima na svemu što čine za građane opštine Ugljevik.

U ime Udruženja profesionalnih vatrogasaca spasilaca Republike Srpske za doprinos radu i njegovom razvoju, predsednik Bubić uručio je ugljevičkom načelniku Periću zahvalnicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)