USKORO KONKURS GRADA ZRENJANINA: Nove subvencije za kupovinu bicikala

B. G.

11. 04. 2024. u 17:25

POSLE konkursa za izbor kompanija koje se bave nabavkom i prodajom bicikala kao ekološki prihvatljivog transporta, grad Zrenjanin, tj. gradonačelnik Simo Salapura, raspisaće i onaj za zainteresovane građane.

УСКОРО КОНКУРС ГРАДА ЗРЕЊАНИНА: Нове субвенције за куповину бицикала

foto: grad Zrenjanin

Grad Zrenjanin ovakve konkurse sprovodi od 2021. godine i do sada je na taj način subvencionisana kupovina dve stotine bicikala.

- U prvoj godini subvencija je iznosila po pet hiljada dinara za nabavku 40 bicikala, ali je kasnije, zbog velikog interesovanja povećana na deset hiljada dinara - naglasio je gradonačelnik Zrenjanina, napomenu da je za sufinansiranje nabavke bicikala u ovoj godinu, odobren iznos od 1,5 miliona dinara.

Novac za sufinansiranje nabavke bicikala dodeljuju se na osnovu Konkursa za građane u iznosu od deset hiljada dinara po jednom biciklu.

Pravo učešća na Konkursu za izbor privrednih subjekata koji nabavljaju nove bicikle, imaju svi zainteresovani koji ispunjavaju zakonom utvrđene uslove, a rok za podnošenje prijava je do 19. aprila.

     


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)