HARISOV KONCERT POKLON KIKINĐANKAMA: Povodom Dana žena, lokalna samouprava odlučila da obraduje sugrađanke

R. Š.

07. 03. 2024. u 21:36

Povodom Dana žena, lokalna samouprava u Kikindi i ove godine sugrađankama, ali i ostaloj publici, poklanja „Osmomartovski koncert“, a ovaj put pevaće im Haris Džinović.

ХАРИСОВ КОНЦЕРТ ПОКЛОН КИКИНЂАНКАМА: Поводом Дана жена, локална самоуправа одлучила да обрадује суграђанке

foto: Turistička organizacija Kikinde

On će nastupiti u petak uveče, u Hali „Jezero“, od 20 sati, a ulaznice se neće naplaćivati, jer Grad nastavlja praksu da su ovakvi događaji dar ženama za praznik.

Da ne bi bili zapostavljeni oni koji žive na selima, za njih je obezbeđen besplatan autobuski prevoz do grada, kao i povratak kući, nakon koncerta. Organizator nastupa Harisa Džinovića u Kikindu je Turistička organizacija grada, uz podršku lokalne samouprave.

Očekujući veliku gužvu u hali Sportskog centra „Jezero“, neki građani smatraju da bi bolje bilo da se koncert održi na trgu, u centru grada, čak i ako kiša bude padala. Takav stav obrazlažu činjenicom da kiša nije smetnja za koncerte vrhunskih pevača, velikih zvezda, pa ilustruju da je kišovito i hladno bilo i pre nekoliko godina kada je na trgu, za „Dane ludaje“, pevao Zdravko Čolić, ali je nekoliko hiljada ljudi došlo da ga čuje i vidi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)