SVIRALI ZA NAĐIN SIGURNIJI KORAK: Humani kikindski muzičari uspeli da sakupe deo novca za obolelu devojčicu

R. Š.

14. 02. 2024. u 07:37

KIKINDSKI muzičari ponovo su pokazali humanost. Njihov cilj bio je sakupljanje novca za bolesnu sugrađanku, devojčicu Nađu Janovan. Ovaj put ujedinili su se seniori i juniori, pa su u lokalnom kafiću svirali iskusni rokeri i tinejdžerski bend „Feniks“.

СВИРАЛИ ЗА НАЂИН СИГУРНИЈИ КОРАК: Хумани кикиндски музичари успели да сакупе део новца за оболелу девојчицу

Foto: UM "Suvača demo fest"

Ideja da se održi humanitarna klupska svirka pod nazivom „Pevajmo za Nađu“ potekla je od poznatog muzičara Voje Đukića, idejnog tvorca koncerata u ovom popularnom kikikndskom lokalu, kao i festivala „Suvača demo fest“. Zahvaljujući podršci prijatelja i doborovoljnim prilozima, za Nađino dalje lečenje prikupljena je suma od 76.500 dinara.

Koncertu je prisustvovala i Nađa Janovan, dvanaestogodišnja devojčica, koja boluje od zloćudnog tumora kičmene moždine, koji je operisala kada je imala godinu dana. Ona je sve pozdravila i zahvalila se svima koji su došli.

Račun

SVI koji imaju mogućnosti i žele da pomognu dvanaestogodišnjoj Nađi to mogu da učine slanjem SMS poruke 1619 na broj 3030 ili uplatom sredstava na dinarski račun: 160-6000001811469-67.

- Nadam se da će mi vežbe na koje uskoro idem pomoći da lakše hodam, a možda ću i potrčati - bila je optimistična hrabra devojčica.

Nađa sada nosi mider koji joj olakšava hodanje, ali je njen korak i dalje nestabilan, nikada nije potrčala i igrala se sa drugarima. Da bi unapredila njeno zdravstveno stanje, porodica je odlučila da lečenje pokuša neurorobotskim terapijama koje iziskuju visoke troškove, pa im je potrebna pomoć svih ljudi dobre volje u vidu donacija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)