PONOSNI NA ŠKOLSKI SPORT: Opština Plandište izabrala najbolje pojedince u 2023. godini

24. 12. 2023. u 16:43

JUŽNOBANATSKA opština Plandište izabrala je najbolje sportiste u 2023. godini, što, kažu, nije bio ni malo lak zadatak, jer je konkurencija bila najjača u poslednjoj deceniji.

ПОНОСНИ НА ШКОЛСКИ СПОРТ: Општина Пландиште изабрала најбоље појединце у 2023. години

Foto: Opština Plandište

Prestižna nagrada za najboljeg seniora pripala je Goranu Gužvici iz FK „Hajdučica“, dok je u ženskoj konkurenciji tu laskavu titulu ponela Dragana Agbaba iz OK „Plandište“.

Za najbolju ekipu proglašeno je Streljačko društvo „Planteks 1981“, a za najuspešnijeg sportskog radnika Radovan Janićijevski, predsednik Šahovskog kluba „Sloga“ iz Plandišta.

Zahvaljujući odličnim rezultatima koje je Karate klub „Agrobanat“ ostvario na domaćim i međunarodnim takmičenja, za najboljeg trenera proglašena je Ana Milekić.

Iz ovog kluba je i najbolja kadetkinja Tamara Majkić, koja je sa svojim kata timom postala prvakinja Balkana. Najbolji kadet je Nikola Vučković iz FK „Sloga“.

Najveća konkurencija je bila u kategoriji mladih nada. Priznanje su dobili: Andrej Mrkobrada, Kristina Balog i Anđela Lukić.

Proglašena je i najbolja školska ekipa. To su fudbalerke OŠ „Dositej Obradović“ iz Plandišta.

Svim dobitnicima čestitke je na svečanosti uputio i predsednik opštine Jovan Repac.

-Ova sportska i takmičarska godina je svakako jedna od najuspešnijih u poslednjoj deceniji. Naročito smo ponosni na najmlađe učesnike, jer nam pokazuju da pred nama stoji svetla budućnost, da deca imaju volje i želje da se takmiče u raznim sportovima i da postižu velike uspehe. Zato ćemo se i dalje truditi da im, kao lokalna samouprava, omogućimo sve preduslve za nesmetan rad i napredak – rekao je Repac.

Ilustracija V. N.

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!