PREDATO SEDAM LISTA: Zahuhtavaju se (pred)izborne radnje u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

13. 11. 2023. u 11:19

Za predstojeće lokalne izbore na kojima će Kraljevčani birati 70 odbornika za gradsku skupštinu, do sada je Gradskoj izbornoj komisiji (GIK) predato sedam izbornih lista.

ПРЕДАТО СЕДАМ ЛИСТА: Захухтавају се (пред)изборне радње у Краљеву

G.Šljivić (arhiva)

Svoju listu sa svih 70 kandidata za odbornike prvi su, po tradiciji, predali naprednjaci, pa će na glasačkom listiću pod brojem jedan biti lista koalicije oko SNS „Aleksandr Vučić – Srbija ne sme da stane“.

Pod brojem dva je lista „Ivica Dačić – premijer Srbije“, pod brojem tri lista „Lokalni front – Predrag Voštinić, dok je četvrta lista Srpske stranke „Zavetnici“.

Listu svojih kandidata za lokalni parlament peti su predali Starosedeoci pod nzivom „Ivan Matović – Starosedeoci, Novo lice Kraljeva, Ne damo Ibar, Spasimo Studenicu“, šestica na glasačkom listiću pripala izbornoj listi „Dveri Kraljevo“, dok će se pod brojem sedam naći lista „Srbija protiv nasilja Miroslav Miki Aleksić – Marinika Tepić“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo