MARKO KEŠELJ DONIRAO SPORTSKU OPREMU I REKVIZITE: Poseta državnog sekretara klubovima u Vršcu, Beloj Crkvi i Alibunaru

08. 11. 2023. u 14:46

DRŽAVNI sekretar u Ministarstvu sporta Marko Kešelj posetio je Vršac, Belu Crkvu i Alibunar i tom prilikom klubovima donirao sportsku opremu i rekvizite.

МАРКО КЕШЕЉ ДОНИРАО СПОРТСКУ ОПРЕМУ И РЕКВИЗИТЕ: Посета државног секретара клубовима у Вршцу, Белој Цркви и Алибунару

Foto: Grad Vršac

U Vršcu je, u društvu gradonačelnice Dragane Mitrović i njenih saradnika, posetio Odbojkaški klub „Koral“, stonoteniski klub „Vršac“ i streljački klub „Uljma“ iz istoimenog sela.

U Beloj Crkvi je posetio novoizgrađenu sportsku halu i prisustvovao treningu mladih košarkaša KK „PBC 64“. Predsednica opštine Violeta Simić ga je upoznala sa činjenicom da u toj maloj sredini funkcioniše 30 sportskih klubova, da su za njihov rad iz budžeta obezbedili 22 miliona dinara, kao i da su prethodnih godina, osim nove sportske hale, izgradili i moderan košarkaški teren, teretanu na otvorenom i da su rekonstruisali vaterpolo igralište na Glavnom jezeru.

U Alibunaru Kešelj je odradio deo treninga sa najmlađim članovima Rukometnog kluba „Budućnost“, nakon čega im je uručio deset novih rukometnih lopti. U novoizgrađenoj sporskoj hali, koja radi u sklopu OŠ „Bratstvo i jedinstvo“, dočekala ga je delegacija na čelu sa predsednicom opštine Zoranom Bratić.

-Drago mi je što sam imao priliku da obiđem sve ove klubove, gde sam se napunio pozitivnom energijom videvši dečicu kako se bave sportom i kako sa toliko uživanja pristupaju treninzima. Vlada Srbije i Ministarstvo sporta ovakvim akcijama pokazuju da za nas nema malih klubova – poručio je Kešelj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)