OŠ "Jovan Mikić" u Subotici sanira posledice nevremena

J. L.

23. 08. 2023. u 12:58

Osnovna škola „Jovan Mikić” u Subotici je tokom nevremena u julu pretrpela štetu, za čiju sanaciju je dobila sredstva od Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje.

ОШ Јован Микић у Суботици санира последице невремена

foto:J.L.

– U delu gde je produženi boravak izlila se voda i podigla kompletan parket i oštetila zidove, tako da je poprilična šteta. Dobili smo oko 300.000 dinara i uskoro če početi radovi na sređivanju prostorija –  objašnjava Marija Milodanović, direktorka škole. - Ova pomoć nam je jako značajna jer veliki broj đaka prvog i drugog razreda provodi vreme u produženom boravku i važno nam je prostorije budu spremne do početka školske godine.

Sredstva za sanaciju štete prouzrokovane nevremenom dobile su u 42 vojvođanske škole, a Pokrajinska vlada u te svrhe izdvojila je ukupno 219 miliona dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?