RADOVI NA NOVOSADSKOM BULEVARU OSLOBOĐENJA : Usporen saobraćaj od Železničke stanice

S. B.

30. 07. 2023. u 11:50

RADOVI na rekonstrukciji desne kolovozne trake novosadskog Bulevara oslobođenja, na deonici od Bulevara Jaše Tomića do Bulevara kralja Petra I, u punom su jeku ovog vikenda, s obzirom na to da je završetak najavljen sredinom iduće nedelje.

РАДОВИ НА НОВОСАДСКОМ БУЛЕВАРУ ОСЛОБОЂЕЊА : Успорен саобраћај од Железничке станице

S.B.

Na tom delu Bulevara oslobođenja, saobraćaj teče dvosmerno, u suprotnoj, levoj kolovoznoj traci uz ograničenje brzine do 30 kilometara na čas.

Takođe, kako ističu u Gradskoj upravi za saobraćaj i puteve, u toku su i finalni radovi u Ulici Jovana Subotića, koji su uslovili potpunu obustavu saobraćaja od Kisačke do Ulice Stefana Stefanovića. Očekuje se da će ti radovi biti završeni danas, u nedelju, 30. jula u kasnim popodnevnim časovima, ali i to zavisi od vremenskih uslova.

U Gradskoj upravi za saobraćaj i puteve apeluje na sve učesnike u saobraćaju, da imaju strpljenja i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova, kao i da koriste alternativne pravce kako ne bi došlo do stvaranja prevelikih gužvi u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)