PARAĆIN U JULU BEZ KOVIDA: Od početka meseca na testiranjima nije bilo pozitivnih

Зорана Рашић
Zorana Rašić

07. 07. 2023. u 11:42

U OVOM mesecu preko Doma zdravlja u Paraćinu nije evidentirana nijedna osoba pozitivna na virus korona, saznajemo u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

ПАРАЋИН У ЈУЛУ БЕЗ КОВИДА: Од почетка месеца на тестирањима није било позитивних

Foto: Z. Rašić

Kad je kovid u pitanju, pojavljuju se samo sporadični slučajevi, a najviše antigenskih testiranja obavi se zbog potrebe pacijenata za hospitalizacijom zbog drugih zdravstvenih problema.

Prošlog meseca, u junu, obavljeno je 210 antigenskih testeva i uzeto 18 briseva za PCR analizu. Samo jedna osoba imala je pozitivan PCR nalaz, dok je desetoro bilo pozitivnih antigenskih rezultata, što je ukupno 11 kovid-infekcija prošlog meseca.

Poređenja radi, u maju je bilo 25 pozitivnih antigena i tri PCR, 28 ukupno u zbiru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!