TRČI ZA BOLESNOG KOSTU (3): Ultramaratonac Aleksandar Kikanović stigao u Rekovac (FOTO)

Z. G.

06. 06. 2023. u 21:42

LOZNIČKI ultramaratonac Aleksandar Kikanović, čovek velikog srca, danas je prošao kroz Rekovac.

ТРЧИ ЗА БОЛЕСНОГ КОСТУ (3): Ултрамаратонац Александар Кикановић стигао у Рековац (ФОТО)

Foto: SO Rekovac

Reč je humanisti koji je krenuo iz Krupnja i koji bi sredinom juna trebalo da stigne u Sofiju. Cilj njegovog ultramaratona, dugog 563 kilometra, je da animira ljude kako bi slanjem SMS poruka pomogli trogodišnjem Kosti Leševiću, koji boluje od retke bolesti i kome je za dijagnostiku, lečenje, fizikalne terapije, rehabilataciju u zemlji i inostranstvu, ortopedska pomagala i putne troškove, potrebno 27,5 miliona dinara.

Foto: SO Rekovac

Na putu kroz Rekovac Kikanovića je dočekao predsednik opštine Rekovac dr Aleksandar Đorđević, koji mu je čestitao na velikom poduhvatu i izrazio ogromno zadovoljstvo što postoje ljudi poput ovog ultramaratonca koji je u poslednjih nekoliko godina, uglavnom za lečenje dece, pretrčao oko pet hiljada kilometara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove