EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U ČAČKU: Preminule dve osobe - na lečenju u bolnici 64 pacijenta

V. ILIĆ

01. 02. 2022. u 13:44

NA kovid odeljenju čačanske bolnice tokom protekla 24 sata (presek od utorka u podne) preminula su dva pacijenta. Borbu sa koronom izgubile su žene iz Čačka (84) i Lučana (70).

ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У ЧАЧКУ: Преминуле две особе - на лечењу у болници 64 пацијента

V. ILIĆ

Trenutno su hospitalizovana 64 pacijenta, tri manje nego prethodnog dana. Primljeno je devet pacijenata sa simptomima koji ukazuju na moguću infekciju korona virusom, a isto toliko ih je otpušteno na kućno lečenje. Organizovan je i jedan transport na kliniku u Beogradu.

U respiratornom centru leči se osam bolesnika, troje je priključeno na respiratore. Hospitalizovane su dve kovid pozitivne porodilje na odeljenju ginekologije.

U prijemno-trijažnoj ambulanti čačanske bolnice evidentirana su 104 pregleda, od čega 46 prvih. Dan pre toga bilo je 49 prvih i 16 kontrolnih pregleda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)