NOVAKU ĐOKOVIĆU ŠIROM OTVORENA VRATA DO TITULE: Najveći rival mu se ozbiljno povredio

Александар Илић
Aleksandar Ilić

05. 05. 2024. u 18:17 >> 18:20

ITALIJANSKI teniser Janik Siner govorio je o stepenu povrede koja ga muči, a prema njegovim izjavama prognoze nisu baš sjajne...

НОВАКУ ЂОКОВИЋУ ШИРОМ ОТВОРЕНА ВРАТА ДО ТИТУЛЕ: Највећи ривал му се озбиљно повредио

Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Otkrio je Italijan da je stradao desni kuk, a dalje detalje nije želeo da deli javno. Ono što je sigurno - Rolan Garos će igrati samo pod uslovom da bude potpuno spreman.

- Igraću na Rolan Garosu samo ako budem sto odsto spreman. Neću da ulazim u detalje povrede, isprva smo mislili da nije ništa ozbiljno, ali su analize i skener pokazali da tu postoji nešto što nije u redu. Jedna stvar je sigurna, a to je da ako se ne oporavim sto posto, onda će mi trebati više vremena, a neću da izgubim tri godine svoje karijere. Boli me što ne igram sada, ali moram da osiguram da moje telo ozdravi i to je najvažnija stvar, rekao je Siner na konferenciji u Rimu.

Siner igra tenis karijere, a pred domaćom publikom mogao je dodatno da se približi prvom mestu na ATP listi koje sada zauzima Novak Đoković. Italijan ima učinak od 28 pobeda, i samo dva poraza, osvojio je titule na Australijan openu, ATP turniru u Roterdamu i u Majamiju.

Za sada očekuje da bar još nedelju, dve bude potpuno van akcije, što skraćuje vreme pripreme za Rolan Garos.

- Moja priprema za Pariz neće biti optimalna jer nemam mnogo vremena, ali je sigurno da ću dati sve od sebe da bih se doveo u poziciju da igram, Janik Siner.

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)