DOTLE DOŠLO! Evo od koga je Novak Đoković zatražio teniski savet (FOTO)

Novosti online

21. 04. 2024. u 18:09 >> 23:26

Novak Đoković se nalazi u nezavidnoj poziciji, a najnovije vesti iz tenisa - prilično su neočekivane.

ДОТЛЕ ДОШЛО! Ево од кога је Новак Ђоковић затражио тениски савет (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Prva trećina 2024. se privodi kraju, a najbolji teniser sveta ne samo da još uvek nema nijednu titulu u ovoj sezoni, već nijedno odigrano finale.

Na Australijan openu je Noleta u polufinalu zaustavio potonji grend slem šampion, Janik Siner, u Indijan Velsu je apsolutni autsajder, tada 123. sa ATP liste Luka Nardi, nokautirao Novaka posle preokreta, a u Monte Karlu je usledio poraz u polufinalu, od Kaspera Ruda - i to prvi poraz od njega u životu.

Usledila je potom Đokovićeva odluka koja je mnoge iznenadila, ali se maltene istovremeno desila i zanimljiva situacija.

Naime, čuveni američki glumac Metju Mekonahi objavio je na Instagramu fotografiju kako igra tenis i poručio da voli taj sport, a odmah se javio Nole i, duhovito, imajući u vidu u kakvoj situaciji se trenutno nalazi što se forme i uspeha tiče, pitao:

- Imaš li neki savet?

Foto Instagram printscreen/ Metju Mekonahi

Mekonahi je tokom školovanja vrlo ozbiljno igrao tenis, ali nikada nije postao profesionalac - već se posvetio glumi.

Teško da je zbog toga zažalio: zaradio je oko 200 miliona dolara u filmskoj industriji, ali... ne skriva da "beli sport" i dalje veoma voli.

Dođe i na neke od najvećih turnira, a Đokovića prosto obožava.

Čak je i Rodžer Federer rekao da bi "Metju Mekonahi mogao da glumi Novaka u filmu" a njega (Švajcarca) "Leonardo Dikaprio ili Rajan Rejnolds".

Đoković i Mekonahi se poznaju nekoliko godina - a zbližili su se u poslednje vreme. Nole je 2022. rekao da voli smernicu pomenutog glumca o pravljenju liste prioriteta na dnevnom novu, kako bi se osstavilo više vremena za odmor i spavanje, a 2003. je Mekonahi, sa ženom Kamilom Alves, bio u Noletovoj loži u finalu Ju-Es opena kada je Srbin pobedio Danila Medvedeva.

Nole je "američku saradnju" nastavio i sa još jednom legendom iz SAD:

Tom Brejdi, po mnogima najbolji kvoterbek koji je ikada postojao u američkom fudbalu, došao je, kao i Đoković, na najveću svetkovinu španskog fudbala - obojica su od predsednika Reala dobili po dres "kraljevića", a onda prisustvovali fantastičnom "El klasiku", koji je izazvao mnogo bure u svetskoj javnosti, o čemu su vas "Novosti" već izvestile.

Ako vas tenis zanima, pa i ono što Novak Đoković radi u njemu, sve najnovije i najvažnije vesti o "belom sportu, ali i one najzanimljivije, pratite i dalje na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)