SA NJIMA NIKADA NIJE DOSADNO: Ovaj teniser je nasmejao Đokovića do suza (FOTO)

Novosti online

07. 04. 2024. u 11:02

Srpski teniser, Novak Đoković je od prošlog vikenda u Monte Karlu, radno trenira i priprema se za predstojeći turnir na šljaci, prvi u ovoj sezoni.

СА ЊИМА НИКАДА НИЈЕ ДОСАДНО: Овај тенисер је насмејао Ђоковића до суза (ФОТО)

Foto: Profimedia

Početak turnira u Kneževini zakazan je za 7.april. Do početka turnira otalo je još malo vremena, tako da Đoković koristi svaki dan da vredno trenira.

On je u Monako doputovao u društvu našeg proslavljenog tenisera u dublu, a jedno vreme se našao i na klupi Dejvis kup reprezentacije Srbije, reč je o Nenadu Zimonjiću, a pored njega tu su sa Novakom i Miljan Amanović i Marko Panikija.

Foto: Profimedia

Đoković se odlučio da ovog vikenda ukrsti reket sa svojim dobrim prijateljem iz Bugarske. Naravno da pretpostaljate koje u pitanju. Reč je o Grigoru Dimitrovu. Koji je relativno skoro završio turnir u Majamiju. Taj turnir mu je doneo  i povratak u Top 10 tenisera na svetskoj ATP listi. 

Foto: Profimedia

Novak je iskoristio priliku dok je u Monte Karlu da trenira sa Dimitrovim. To im nije prvi put da sparinguju, to su radili i pred turnir u Indijan Velsu.

Obojica se dugo poznaju, a sudeći po slikama koje su nastale u Monte Karlu odlično su se i zabavili.

BONUS VIDEO Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)