FEDERER PONOVO ZAIGRAO TENIS: Pokazao da je i dalje majstor, a otkrio i par trikova (VIDEO)

Novosti online

29. 03. 2024. u 09:00

Švajcarski teniser Rodžer Federer je bio krunisani kralj tenisa. O njegovim potezima priča se i danas, ali je u zasluženoj penziji.

ФЕДЕРЕР ПОНОВО ЗАИГРАО ТЕНИС: Показао да је и даље мајстор, а открио и пар трикова (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Švajcarac se bavi svakakvim aktivnostima, neretko komentariše i dešavanja u tenisu, bavi se i analizama, putuje i obilazi svet, a povremeno čak i zaigra.

Nedavno je Rodžer bio u poseti Univerzitetu Stenford u SAD, gde je malo radio sa Nikom Godsikom, sinom svog agenta Tonija Godsika.

- Bio sam na Stenfordu pre nekoliko dana, išao sam da gledam njihov tim jer je Tonijev sin brucoš na Stenfordu. Video sam da rade nešto, i pokušao sam da objasnim kako se to radi kada se igra forhend riternu, brzo sam uzeo reket, i par puta udario forhend riterne, sve obučen u farmerke i duks i – sve je i dalje tu. Ne odlazi - rekao je Federer.

Još uvek nije zaboravio bitne detalje u igri, pa je sigurno pomogao sinu čoveka koga dugo poznaje.

- Kao vožnja biciklom. Onda smo radili i još jednu vežbu, a ja sam pokušavao da objasnim da postoje različite varijante forhenda. Sa mnogo spina, onaj brzi, pod uglom. I svaki sam udario savršeno i pomislih još umem - kroz osmeh je rekao Federer.

Federer je u karijeri osvojio 20 grend slem titula, a na vrhu sveta bio je 310 nedelja.

BONUS VIDEO Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!