ŠTA LI ĆE NOVAK ĐOKOVIĆ REĆI? Alkarazov trener "pecnuo" Noleta kako niko nije odavno

Filip Milošević

25. 02. 2024. u 15:44

Legendarni španski teniser David Ferer stao je u odbranu svog sunarodnika Karlosa Alkaraza, drugog tenisera sveta, koji od Vimbldona nije uspeo da osvoji turnir iako ih je odigrao od tada čak 10.

ШТА ЛИ ЋЕ НОВАК ЂОКОВИЋ РЕЋИ? Алкаразов тренер пецнуо Нолета како нико није одавно

TANJUG/AP

Ferer ističe da Karlos ima tek 20 godina i da su oscilacije normalne, pa da čak ni Novak Đoković nije konstantno pobeđivao u njegovim godinama.

- Karlos je svetski broj dva, ali od dvadesetogodišnjaka se ne može očekivati da uvek pobeđuje. Ne sećam se ni da su Rafael, Novak i Rodžer sve rivale pobeđivali u tom dobu - rekao je Ferer.

Tome je, govoreći o o svom "đaku", dodao i sledećE:

- Sada je u godini tranzicije, godini kada je logično da će biti više pritiska, pošto mora da održi visok nivo, a rivali ga bolje poznaju - dodao je Ferer.

Alkaraz je povređen i naredni turnir će mu biti egzibicioni u Las Vegasu trećeg marta, koji će mu ujedno biti i uvertira za Indijan Vels.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu