SVI SU SE NA TRENUTAK ZALEDILI! Novak Đoković je uplašio navijače kada je podigao "misteriozni papir" sa terena Rod Lejver arene

Novosti online

17. 01. 2024. u 13:20

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković u meču drugog kola Australijan opena protiv Alekseja Popirina šokirao je prisutne svojim potezom.

СВИ СУ СЕ НА ТРЕНУТАК ЗАЛЕДИЛИ! Новак Ђоковић је уплашио навијаче када је подигао мистериозни папир са терена Род Лејвер арене

FOTO: Tanjug/AP

Naime, na meču protiv momka koji nastupa pod zastavom Australije, a sin je ruskih imigranata, u kadru se odjednom našao papir koji je stajao nasred terena između poena na početku trećeg seta.

Gledaoci kraj malih ekrana nisu mogli da vide da li je Novaku ispao papir, ili je doleteo sa tribina, ali se ispostavilo da je prvi slučaj u pitanju.

Ispostavilo se da je u pitanju papirna maramica jer je Novak prehlađen i na pauzi između gemova je iz džepa izvadio maramicu i brisao nos.

Srpski teniser već skoro deset dana muči muku sa prehladom, što je bilo primetno i na treninzima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI ŠOK U RIMU! Novak Đoković nije jedini, kući neočekivano ide i šampion mastersa iz Madrida (VIDEO)