KAŽI... Novak Đoković besno vikao na Gorana Ivaniševića i Viktora Troickog

Novosti online

02. 01. 2024. u 09:44

Novak Đoković je bio ljut na tenera Gorana Ivaniševića, ali i selektora Srbije Viktora Troickog tokom meča protiv Jiržija Lehečke (2:1) u meč drugog kola Junajted kupa.

КАЖИ... Новак Ђоковић бесно викао на Горана Иванишевића и Виктора Троицког

Foto: EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

Novak je sa pola gasa sa 6:1 dobio prvi set. Nažalost, usledio je pad u igri našeg tenisera, kumovala je tome i povreda šake desne ruke, pa je izgubio drugi set nakon taj -brejka (7:6).

Ali, u odlučujućem setu je sve funkcionisalo sjajno. Đoković je napravio brejk i poveo sa 3:0. Međutim, onda se ljutito obratio Ivaniševiću i Troickom.

"Kad te pitam, kaži", vikao je Nole na Gorana, ali i Troickog.

Kada je seo na stolicu Viktor mu je dobacio da je "sve okej", a to se nije dopalo Novaku. "Ako te pitam, onda nije okej", odgovorio mu je Đoković.

I Troicki i Ivanišević pokušali su da mu objasne da je samo drugi servis bio problem i da je sve ostalo bilo kako treba, mada nije želeo previše da ih sluša.

Vratio se na teren i "pregazio" protivnika.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije