ŠOK PRED AUSTRALIJAN OPEN! Đoković potvrdio da je povređen, zbog Srbije rizikuje omiljeni gren slem

Novosti online

02. 01. 2024. u 08:09

Novak Đoković izašao je na teren kako bi zadržao Srbiju u igri za plasman u četvrtfinale Junajted kupa i tom prilikom rizikuje povredu

ШОК ПРЕД АУСТРАЛИЈАН ОПЕН! Ђоковић потврдио да је повређен, због Србије ризикује омиљени грен слем

Foto: Printskrin

Doneo je Srbiji bod, ali ono što nikako ne valja jeste što najbolji teniser sveta ima problem sa povredom zgloba desne ruke, što je potvrdio u izjavi posle meča.

- Ne izgleda dobro, uspeo sam da odigram nekako, nije ni prvi ni poslednji put da se dešavaju takve stvari. Moram da pronađem rešenje, moramo da vidimo šta će se dalje dešavati. Miks? Ne znam - rekao je Nole posle meča, upitan da prokomentariše povredu, da bi se potom pojavila i informacija da će Hamad Međedović nastupati u miks dublu.

Još tokom zagrevanja pred početak meča se žalio na taj problem, ukazivana mu je pomoć zbog toga. Onda je i tokom duela tražio pomoć lekara. Uprkos svemu tome nije hteo da odustane, nastavio je da igra. Tražio je i medicinski tajm-aut posle izgubljenog seta i Viktoru Troickom i timu poručio da će "videti kako se ruka oseća". Izdržao je Novak, ali misk duvl ne može da igra.

Posebno je Novak pohvalio navijače na ovom meču.

- Srećna nova godina svima, hvala što ste odlučili da dođete i gledate tenis. Australija voli sport i tenis, ovo je divno mesto za tenis. Hvala još jednom svima, što nas održavate.

- Uvek je sjajno igrati za svoju zemlju i to je dodatna odgovornost. Ako se igra u ovakvom formatu, drugi meč je veliki pritisak i moraš da pobediš. Ako dobijemo miks idemo u četvrtfinale, ovde je svajan tmski duh i uvek je divno kad predstavljaš zemlju. Hvala sunarodnicima koji su došli ovde danas i dali nam podršku.

Junajted kup je takmičenje koje nema ni izbliza istu važnost kao recimo Dejvis kup, pa je mnogimaa nejasno zašto je Nole odlučio da rizikuje i da igra. Posebno zbog činjenice da Australijan open počinje 14. januara i da tamo juri 25. grend slem trofej, a 11. u Melburnu.

BONUS VIDEO: Navijači zvižde Novaku, ovo je njegova reakcija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis