"NOVAK ĐOKOVIĆ IMA RATNE TRAUME": Skandalozna objava proslavljene hrvatske atletičarke

Novosti online

12. 12. 2023. u 10:12

Bivša hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić komentarisala je raspad Jugoslavije, odnosno odnos prema tome i ratu, a u svom komentaru je pomenula i Novaka Đokovića.

НОВАК ЂОКОВИЋ ИМА РАТНЕ ТРАУМЕ: Скандалозна објава прослављене хрватске атлетичарке

Foto: Profimedia

Ona je ostavila više nego skandalozan komentar na društvenoj mreži "Fejsbuk", a njeni pratioci su je podržali.

- Upalim neki podkast, Jelena Đoković napominje traume aludirajući na ratna zbivanja, Novak isto istraumatiziran ratom, otvorim "naše" medije Brena navodi traume koje su prošli ona i Bobo u braku pa kaže "teške situacije koje smo preživeli zajedno - otmica deteta, raspad države, smrt roditelja". Raspad države u top 3 životne traume. U budućnosti jednog dana svi mi moraćemo se izviniti braći zbog traume raspada države, rata. Malo-pomalo do toga vodi nas naša politika, mediji i povesničari. Paralelno ućutkujući nas 'rat je prošlost, okrenimo se budućnosti' - napisala je ona. Ivana je izvesno aludirala na podkast u kojem je Jelena Đoković razgovarala sa Gaborom Mateom pre svega o vaspitanju dece, uticaju trauma na razvoj svakog pojedinca...

Inače, Ivana Brkljačić je rođena 1983. godine u Nemačkoj, bacala je kladivo na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000, Atini 2004. i Pekingu 2008, a nastupala je za zagrebačke klubove Mladost i Dinamo Zrinjevac. 

Foto: Profimedia

 

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

HAOS U RIMU! Novak Đoković gleda i ne veruje šta se dešava