JELENA Dokić ne prestaje da šokira teniski svet. Ona je ispričala u jednom podkastu kroz kakav je pakao prošla tokom igračke karijere u kojoj je važnu ulogu imao njen otac Damir.

Komentari (18)

Rada

08.11.2023. 11:32

Ovo je otprilike trideseti članak o tome kako je Jelenu Dokić otac tukao. Njoj je potrebna pomoć da sa životom krene dalje kao trener ili sportski komentator ili trgovački putnik za sportsku opremu ali prežvakavanje priče o porodičnom nasilju je neće dotle dovesti. Šta je cilj ovih priča- da sa zakašnjenjem od petnaest godina Srbija uhapsi Damira i sudi mu? Ovo postaje dosadno nama a Dokićevoj ne pomaže ništa.

Baćko

08.11.2023. 11:33

Žalosno šta je otac radio ! Ali nije on kriv za tvoj sunovrat i tvoj dalji sportski i životni ne uspjeh ! Igrala si ti i dalje a ne pominješ Hrvata koji te je maltene oteo i preuzeo brigu o tebi ! Rezultat se vidan !

Baćko

08.11.2023. 11:33

Žalosno šta je otac radio ! Ali nije on kriv za tvoj sunovrat i tvoj dalji sportski i životni ne uspjeh ! Igrala si ti i dalje a ne pominješ Hrvata koji te je maltene oteo i preuzeo brigu o tebi ! Rezultat se vidan !

Josip

08.11.2023. 11:35

Brašo jeste bio strozi što se sporta tice ali bas toliko kao sto Jelena jos uvijek prica, nije istina. Brašo je dusa od covjeka i sve je dao za njen sport a ona se uhvatila onog olosa i probisvjeta iz zagreba. Koji otac nebi bio ljut na tako nesto. Jela dosta pretjeruje ali to sve pripada proslosti i puno vremena je proslo od tada. Vrijeme je da prestane sa tim blacenjem vlastitog oca. Ime mi je Brašo a zovu me strasni Rašo.

Ko ce ga znati

08.11.2023. 12:08

Bio je negde neki text da su Dokicima za vreme poslednjeg rata Hrvati pobili svu familiju, a ona je otisla da se zabavlja i zivi sa Hrvatom u Hrvatsku. Pa je navodno otud sav bes familije prema njoj. A ne zbog ovog sto ona prosipa po medijima sve ove decenije.

Nn

08.11.2023. 12:50

Ova devojka je prezivela teske traume. Svi mogu da kazu “ ostavi to iza I nastavi dalje” , ali, to nije lako. Ja joj zelim sve najbolje!!!!

SLAVONAC

08.11.2023. 14:49

Za nas Srbe iz Hrvatske Dokić je oličenje hrabrosti i patriotizma Ona pibegla sa Hrvatom koga je namestila HOSa Kada ju je šutnuo uvidela da je pigrešila i dafa se pere od bruke i sramote

Rass

08.11.2023. 15:04

Svaka podrška Jeleni. Žao mi je što je tako prošla sa ocem siledzijom i manijakom,al roditelje ne mozemo da biramo. Budi dobra majka a njega otpali. Ne daj se.

Sanja

08.11.2023. 15:56

Izgleda se na temu javili vecinom neki maniaci koji vole da biju slabije od sebe. Ova mlada zena je prosla torturu u detinjstvu koja je ostavila stalan trag. To sto je price jednom ispricala, ne znaci da je proslo. Ona svaki dan zivi sa mentalnim posledicama koje ostavlja zlostavljanje. Nije ona ponekad dobila cusku, kao vecina nas na balkanu kad smo bili nestasni. Ona je bila zrtva psihopate. Nije ni jedina koja je prosla sve to, tako da njene price nisu samo vid terapije za nju, vec mogu pomoci zrtvama nasilja da smognu saznanja I hrabrost da uteknu od svojih mucitelja.

Miki

08.11.2023. 16:17

Zena ima duboke psiholoske traume. Ovakve osobe su sklone samoubistvu. Treba da nadje psihoterapeuta pod hitno pre nego sto se desi neko zlo. Govori ovo sve javno jer je pod nemormalnim psihickim pritiskom, treba joj pomoc.

jovovucic

08.11.2023. 17:20

Postoji ogroman deficit u ljubavi i odnosima unutar porodice Dokic , koji je nastao manipulacijom Jelene od strane Hrvata , koji su pogresnom definicijom sportskih procesa koji radjaju sampione, ogadili odnos cerke i oca. Tim istim , vatikanskim inzinjeringom , od nezadovoljnih Srba je sklepana nacija hrvata.... isti procesi , reci , odnosi itd...