OPREZ PROTIV MLADE GARDE: Novak Đoković večeras igra osminu finala protiv Holanđanina Talona Grikspora

Ispadanje većine glavnih konkurenata povećava šanse Novaku Đokoviću da osvoji pariski masters, ali za to prvo mora da preskoči prepreku večeras (ne pre 19.30) u osmini finala Bersija protiv vrlo neugodnog Talona Grikspora (23. ATP).

ОПРЕЗ ПРОТИВ МЛАДЕ ГАРДЕ: Новак Ђоковић вечерас игра осмину финала против Холанђанина Талона Грикспора

Foto: Goran Čvorović

Novak je hvalio je svog protivnika pred meč, istakavši da Holanđanin igra tenis svog života.

- Veoma je opasan i komletan igrač - izjavio je Novak, obećavajući da će se dobro pripremiti, imajući u vidu da su se mnogi na ovom turniru već opekli.

Đoković i Grikspor su, pre ovog meča, dva puta zvanično odmerili snage, oba puta na tvrdoj podlozi. Oba puta slavio je naš as, ove godine u Dubaiju (6:2, 6:3) i pre dve godine na Ju-Es openu (6:2 6:3 6:2).

Bez obzira na to, Đoković kaže da nije želeo se opušta, a ističe da ga ne uljuljkuje ni to što je dobar deo konkurenata već otpao. Poručio je da je ispadanje Alkaraza uticalo na trku za najboljeg tenisera na kraju godine, ali da mu se pogled, što se ovog turnira tiče, nije promenio.  

- Nema mnogo uticaja na mene to što su moji najveći rivali ispali ranije. Znam da moram da imam punu pažnju i koncentraciju za predstojeće mečeve. Obavezan sam da ih igram na najvišem mogućem nivou – istakao je Nole.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo