BRAVO NOVAČE! Đoković trenirao sa mladom srspkom teniserkom, a njena priča će vas ostaviti bez teksta

Novosti online

28. 10. 2023. u 14:28

Novak Đoković je poznat po tome da kad god može pomogne mladim srpskim teniserima i teniserkama, o tome su pričali Hamad Međedović i Olga Danilović sa kojima je često trenirao i upućivao im savete, a sada je trenirao sa još jednom mladom srpskom teniserkom.

БРАВО НОВАЧЕ! Ђоковић тренирао са младом срспком тенисерком, а њена прича ће вас оставити без текста

Foto: Printskrin/Instagram.com/jovanovicbojka

Sada smo imali prilike da vidimo da je trenirao i sa Bojanom Jovanović, srpskom teniserkom (24) koja je u životu prošla kroz veliku dramu i pobedila tumor nadbubrežne žlezde svojevremeno još kao devojčica.

Ona je svojevremeno 2020. godine bila druga najbolja seniorka u srpskom tenisu, a danas prenosi znanje iz belog sporta na decu sa kojom radi kao trener.

Iako je u životu prošla kroz najteži mogući period, uspela je sve da prebrodi i da pobedi opaku bolest, a potom je završila srednju školu kao vukovac, a potom i Visoku školu za IT sa prosekom 9,4.

Trening sa Novakom masovno se proširio na društvenim mrežama, nakon što ga je objavila na svom profilu na Instagramu, gde je pratio 168.000 ljudi.

Bojana na društvenim mrežama kroz zanimljive snimke sa teniskog terena privlači pažnju ljudi, ali i atraktivnim fotografijama, zbog kojih mnogi smatraju da je najlepša srpska teniserka.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao