"AKO ĐOKOVIĆ..." Selektor Viktor Troicki bez dlake na jeziku o Dejvis kupu

Novosti online

19. 09. 2023. u 17:00

Selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki rekao je danas, posle žreba za finalni turnir Dejvis kupa, da će on i njegovi izabranici ići u Malagu po trofej i da to ne kriju.

АКО ЂОКОВИЋ... Селектор Виктор Троицки без длаке на језику о Дејвис купу

FOTO: AP/Tanjug

Naša reprezentacija igraće u četvrtfinalu protiv Velike Britanije. 

Eventualni rival u polufinalu biće bolji iz duela Holandije i Italije. U drugom delu žreba u četvrtfinalu se sastaju Kanada - Finska, odnosno Češka - Australija.

Selektor Troicki je rekao da se Srbija ne opterećuje imenima rivala pred završni turnir u Malagi koji će se igrati od 21. do 26. novembra.

Teniska reprezentacija Srbije / FOTO: Teniski savez Srbije

"Definitivno smo dobili težeg rivala na žrebu. Velika Britanija ima širok izbor singl igrača, širi od Holandije, sjajan dubl, ali smo znali da će nas čekati na putu ka našem cilju. Da li u četvrtfinalu, polufinalu ili finalu svejedno je. Mi dolazimo sa najboljim igračem sveta Novakom Đokovićem. Kad je Novak u formi, a verujem da će biti, svi moraju da razmišljaju o nama. Očekujem i da ostali igrači budu u top formi i da ostvarimo naš cilj. A cilj je dobro poznat, idemo u Malagu po trofej i to ne krijemo", rekao je Troicki za sajt Teniskog saveza Srbije.

Ako vas tenis zanima, i to ne samo ono što Novak Đoković radi - ali svakako, i sve o njemu, pratite ga uz sportske stranice portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)