TROICKI OTKRIO: Evo da li će Đoković biti spreman za meč sa Španijom

Novosti online

15. 09. 2023. u 12:26

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki izjavio je na konferenciji za medije pred mečeve sa Španijom da su svi srpski teniseri spremni za svoje duele.

ТРОИЦКИ ОТКРИО: Ево да ли ће Ђоковић бити спреман за меч са Шпанијом

Foto: M.Vukadinović

Teniseri Srbije i Španije danas od 15 časova igraju svoje mečeve u grupi C Dejvisa kupa.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u sredu u Valensiju, gde se priključio saigračima iz Dejvis kup reprezentacije Srbije nakon njihovog meča sa Južnom Korejom.

- Iznenađeni smo da su Španci izgubili od Češke sa 3:0. Očekujem da će njihov tim biti dosta izmenjen protiv nas. Naravno, mi sada imamo pomoć Novaka Đokovića koji je u Valensiju došao u sredu i već dva dana trenira. Biće spreman za ovaj meč. Uzdamo se u njega, ima neverovatan skor u Dejvis kupu i siguran sam da će nam pomoći. I ostali naši igrači su spremni - istakao je Troicki.

Dodaje da je već odredio koji srpski teniser će igrati koji meč.

- Odlučio sam, svi znaju ko će igrati, ali to još ne mogu da saopštim. Uvek je sjajno što u našem timu imam veći izbor. Laci je bio malo slabiji u prvom setu, ali posle je ušao u ritam protiv nezgodnog Korejca. Trenirao je sa Novakom, oseća se sjajno. Kecmanović je dobro igrao, odgovara mu podloga, Lajović je isto bio dobar prvog dana - zaključio je Troicki.

BONUS VIDEO: Doček Alekse Avramovića, Marka Marinovića i Feđe Sretenovića na trgu u Čačku

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)