"OD 2005. TO NISAM VIDEO": Novak Đoković impresioniran u NJujorku

Novosti online

04. 09. 2023. u 06:53

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Ju-Es opena, pošto je u četvrtom kolu savladao Hrvata Bornu Goja sa 3:0 u setovima (6:2, 7:5, 6:4).

ОД 2005. ТО НИСАМ ВИДЕО: Новак Ђоковић импресиониран у Њујорку

Tanjug/AP

Rival u narednoj rundi biće mu Amerikanac Tejlor Fric, a u polufinalu postoji mogućnost da će ga sačekati još jedan domaći igrač, jer će u tom duelu snage odmeriti Ben Šelton i Frensis Tijafo.

"Tri Amerikanca u četvrtfinalu, prvi put od 2005. godine, video sam to. Svi imaju sjajan servis. Tejlor je već dve godine top 10 igrač, pogotovo dobro igra na betonu u SAD. Mnogo je napredovao. Put postaje sve teži, ali spreman sam za izazove“, rekao je Đoković, koji protiv Frica ima sedam pobeda bez poraza.

On je dodao da mu je uvek drago da igra noćne termine na "Artur Eš" stadionu i da je znao prednosti i mane rivala.

"Ovo je najveći stadion na svetu, noćne sesije su posebno, ne uzimam nešto zdravo za gotovo. Znam da Borna ima dobru igru, gledao sam ga u kvalifikacijama, servis i forhend su mu velika oružja. Pokušao sam da uštedim energiju i da budem precizan na servisu", istakao je najbolji srpski teniser.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (1)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene