KRENULO JE... Novak Đoković na stubu srama pred Rolan Garos

Novosti online

21. 05. 2024. u 08:11

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković trenutno obavlja poslednje pripreme pred Rolan Garos.

КРЕНУЛО ЈЕ... Новак Ђоковић на стубу срама пред Ролан Гарос

FOTO: Tanjug/AP

Kako bi uhvatio pravu formu za drugi grend slem sezone, Đoković će neočekivano nastupiti na ATP turniru u Ženevi, a i pored činjenice da beleži loše rezultate ove godine, najveći rivali i dalje ga se plaše.

Španski novinar Huan Valaure istakao je da bi Novak trebalo da se pojavi maksimalno spreman za Rolan Garos, nakon što je primenio strategiju i ubedio rivale da nije u grupi favorita. Valaure je izrazio sumnju u to da li su Novakove povrede stvarne ili su deo strategije da se njegovi rivali obmanu, ističući da je Novak u tome stručnjak.

- Srbin ima veoma lošu sezonu i još nije uspeo da dođe do finala, što je nešto neobično za Novaka Đokovića. Ono što se ne zna je da li je zaista povređen ili je sve to deo strategije da se njegovi rivali obmanu. I u tome je Nole stručnjak.

Nole je usled nešto slabije forme i malog broja mečeva na šljaci, treći put u karijeri odlučio da se u poslednjoj nedelji pred grend slem nađe na ATP turniru.

Ukoliko Đoković uspe da veže nekoliko dobrih mečeva tokom narednih dana na turniru u Ženevi, mogao bi postati opasan rival na Rolan Garosu i kandidat za novu grend slem titulu. Odlazak na ovaj turnir pruža mu priliku da se pripremi i pokaže svoju najbolju igru pred početak drugog grend slema sezone.

Novak Đoković, i pored loših rezultata ove sezone, i dalje ostaje teniser koji može da iznenadi i da se bori za najviše pozicije na svetskoj teniskoj sceni. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju njegov nastup na predstojećem Rolan Garosu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića