NOVAK ĐOKOVIĆ PONOVO NA TERENU: Srpski teniser saznao rivale u Sinsinatiju

Novosti online

12. 08. 2023. u 08:28

NOVAK Đoković će uskoro ponovo biti na terenu, prvi put od poraza u finalu Vimbldona. Drugi teniser sveta će učestvovati na mastersu u Sinsinatiju.

НОВАК ЂОКОВИЋ ПОНОВО НА ТЕРЕНУ: Српски тенисер сазнао ривале у Синсинатију

FOTO: Tanjug/AP

Održan je žreb za ovaj turnir, a srpski as je saznao protivnike na putu do treće titule u Ohaju.

Đoković je postavljen za drugog nosioca i slobodan je prvom kolu, dok će u drugom odmeriti snage sa pobednikom meča Alehandro Davidovič Fokina - Tomas Martin Ečeveri.

Ukoliko se plasira u treuću rudnu tu bi mogao da odmeri snage sa Kameronom Norijem, Aleksom de Minorom ili Gaelom Monfisom.

Četvrtfinale bi donelo okršaj sa Janikom Sinerom, dok bi eventualni protivnici u polufinalu bili Aleksandar Zverev, Holger Rune ili Danil Medvedev.

Ako dođe do meča za trofej tu bi postojala mogućnost za novi spektakl Đoković - Alkaraz, ali rivali osvajaču 23. grend slem titule bi mogli da budu i Stefanos Cicipas i Kasper Rud...

Od ostalih srpskih tenisera, Miomir Kecmanović u prvom kolu igra protiv Tomija Pola, dok će i kvalifikacijama Laslo Đere igrati protiv Tanasija Kokinakisa, dok je Dušanu Lajoviću rival Rinki Hidžikata.

Podsetimo, Novak će u Sinsinatiju igrati i u dublu. Njemu će partner biti Nikola Ćaćić, a na startu igraju protiv Džejmija Mareja i Majkla Venusa.

Ovaj turnir na programu je od 13. do 20. avgusta, a titulu brani hrvatski teniser Borna Ćorić.

BONUS VIDEO: PARIZ JE NjEGOV: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)