"DUVAJTE!" Novak Đoković se vratio na teren posle bruke Vimbldona i poručio ovo (VIDEO)

Novosti online

03. 07. 2023. u 16:54

NOVAK Đoković je u ponedeljak krenuo ka novom grend slem trofeju, ali je Srbinov prvi meč na Vimbldonu 2023 prekinula kiša, posle čega je usledila izuzetno duga pauza koju je Nole iskoristio i za jednu duhovitu reakciju-

ДУВАЈТЕ! Новак Ђоковић се вратио на терен после бруке Вимблдона и поручио ово (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Podseitmo, duel Đokovića i Pedra Kačina je prekinut posle prvog seta, ali uz trominutno kašnjenje za zaustavljanjem igre.

Kada je kiša počela da pada, a Nole to signalizirao i zatražio da se meč prekine, sudija iz Francuske Reno Lihtenštajn je odbacio taj predlog i naredio Novaku i njegovom argentinskom rivalu da igraju dok se gem ne okonča.

Megdan jeste potom bio prekinut, ali dok se mušema navukla preko terena - on je dodatno iskisnuo. I, iako se krov zatvorio posle desetak minuta, sklanjanje mušeme dovelo je do neželjene situacije za organizatore - teren je bio veoma mokar, a bez vetra (usled zatvorenog krova) nije mogao lako da se osuši.

Brisali su travnatu podlogu sunđerima radnici Vimbldona, pozivali su čelnici grend slema dvojicu aktera da sami, posle pola sata, provere može li da se igra, ali - nije se moglo. Tada nije.

A kada je proteklo čak 70 minuta od prekida meča, te bili angažovani i veliki "fenovi" kojima se obično lišće sklanja sa javnih površina, Novak i Pedro su izašli na teren da vide šta se dešava.

Srbin je tada rešio i da sam pomogne u isušivanju travnate podloge (foto-galeriju tih duhovitih momenata "Novosti" su vam već priredile), a onda je otišao i korak dalje u smešnim reakcijama.

Poručio je i svom stručnom štabu, a i prisutnima:

 

"Duvajte! Potrebna nam je pomoć svih da se teren što pre osuši!", uz osmeh je rekao Nole. Evo i kako je to izgledalo:

Podsetimo, meč Novak Đoković - Pedro Kačin možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: PARIZ JE NjEGOV: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (1)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom