TO SAMO NJEMU MOŽE DA PADNE NA PAMET! Evo kako je Novak Đoković "stavljao so u rane" organizatora Vimbldona posle bruke

Novosti online

03. 07. 2023. u 16:42

NOVAK Đoković je u ponedeljak pošao u juriš ka novom grend slem trofeju, ali je Srbinom prvi meč na Vimbldonu 2023 prekinula kiša, posle čega se desila neverovatno duga pauza koju je Nole iskoristio i za nekoliko duhovitih reakcija.

ТО САМО ЊЕМУ МОЖЕ ДА ПАДНЕ НА ПАМЕТ! Ево како је Новак Ђоковић стављао со у ране организатора Вимблдона после бруке

FOTO: Tanjug/AP

Duel Đokovića i Pedra Kačina je prekinut posle prvog seta, ali uz trominutno kašnjenje za zaustavljanjem igre.

Kada je kiša počela da pada, a Nole to signalizirao i zatražio da se meč prekine, sudija iz Francuske Reno Lihtenštajn je odbacio taj predlog i naredio Novaku i njegovom argentinskom rivalu da igraju dok se gem ne okonča.

Megdan jeste potom bio prekinut, ali dok se mušema navukla preko terena on je dodatno iskisnuo. I, iako se krov zatvorio posle desetak minuta, sklanjae mušeme dovelo je do neželjene situacije za organizatore - teren je bio veoma mokar, a bez vetra (usled zatvorenog krova) nije mogao da se lako osuši.

Brisali su travnatu podlogu sunđerima radnici Vimbldona, pozivali su čelnici  grend slema dvojicu aktera da sami, posle pola sata, provere može li da se igra, ali - nije se moglo.

A kada je proteklo čak 70 minuta od prekida meča, te bili angažovani i veliki "fenovi" kojima se obično lišće sklanja sa javnih površina, Novak i Pedro su izašli na teren da vide šta se dešava.

Srbin je tada rešio i da pomogne u isušivanju travnate podloge... 

Dajte meni da vam pokažem kako se to radi - Novak Đoković tokom prekida meča sa Pedrom Kačinom na Vimbldonu 2023 / FOTO: Tanjug/AP

... čime je bruka organzatora, koji Noleta nisu poslušali da se meč prekine čim je kiša počela, dodatno izbila u prvi plan.

Pogledajte i sami u foto-galeriji šta je sve Đoković radio:

Podsetimo, meč Novak Đoković - Pedro Kačin možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: PARIZ JE NjEGOV: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost