OVO VIŠE NIJE MRŽNJA, OVO JE BOLEST! Novak Đoković za Britance ne postoji, Vimbldon se crveni od stida (FOTO)

Novosti online

16. 06. 2023. u 10:11

LICEMERI britanski ne prestaju sa hajkom na Novaka Đokovića. Nekada to bude tiha, a nekada i javna, kada su ga razapinjali zbog vakcine protiv korone ili stavova prema Rusiji.

ОВО ВИШЕ НИЈЕ МРЖЊА, ОВО ЈЕ БОЛЕСТ! Новак Ђоковић за Британце не постоји, Вимблдон се црвени од стида (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Uglavnom, Srbin je uvek negativac, ali postoji i ona druga strana u kojoj je Džon Milman, australijski teniser, nedavno objasnio celom svetu ko je u stvari Novak Đoković. 

Međutim, njegove reči se nisu čule do Londona, kao i činjenica da je Đoković osvojio 23. grend slem u karijeri na Rolan Garosu. Kao da su na Ostrvu ugasili TV prijemnike i zabranili novinama da se štampaj ili su jednostavno izbacili tenis iz svih kategorija iako im Vimbldon kuca na vrata.

Krenula je sezona brukanja Britanaca i lov na Đokovića. Prvo su objavili najavni spot u kome čovek koji je četvorostruki uzastopni pobednik ima ulogu statiste od sekunde vremena. 

A sada su Britanci prešli igricu, Vimbldon se crveni od stida, sedmostrukog šampiona nema na ovogodišnjem bilbordu.

Na posteru se nalaze neke teniske legende i mladi igrači koji još uvek nisu osvojili titulu. Ipak, na njemu nema mesta za čoveka koji od 2017. godine ne zna za poraz na ovom turniru.

Centralni teren je mesto na kom se oseća najbolje nakon „Rod Lejver“ arene, a to pokušavaju da poljuljaju i na ove perfidne načine.

Navijači su se pobunili zbog spota, a onda jednoglasno poručili da bi „Vimbldon trebalo da se srami“ i da će „zbog ovoga Novak imati samo dodatni motiv da opet osvoji turnir“.

Svi znamo kakav je Đoković kad mu nešto nije po volji, a sada ste ga, gospodo sa Ostrva, duboku naljutili, pa se spremite od 3. jula na furiju sa Balkana, koja će opustošiti dragi vam Vimbldon i London.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (12)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!