"KOGA ONI ZANIMAJU!" Goran Ivanišević o sramnim napadima Britanaca na Novaka Đokovića

Novosti online

15. 06. 2023. u 08:47

Goran Ivanišević, trener najtrofejnijeg grend slem tenisera svih vremena, pričao je o napadima Britanaca na Novaka Đokovića.

КОГА ОНИ ЗАНИМАЈУ! Горан Иванишевић о срамним нападима Британаца на Новака Ђоковића

FOTO: Tanjug

Vimbldon se bliži, a otrovne strelice na račun Srbina su sve učestalije, što nije iznenađenje za Hrvata. Ivanišević se ne obazire puno na piskaranje Engleza.

- Kad bismo mi gledali sve što Englezi pišu... Ja mu ne prenosim to, on je fokusiran na sebe i na svoj tenis, a mi smo tu da mu budemo zid ili štit - rekao je Goran i potom se nadovezao:

- Novak kad uđe na teren sam pobeđuje i sam gubi. On zna kroz šta je prošao, pogotovo prethodnih godina. Tokom četiri godine sam svašta prošao sa Novakom, nisam očekivao diskvalifikaciju, zatvor. Doživeo sam da ispiše istoriju i još mnogo lepih stvari - kazao je Ivanišević na konferenciji za medije u organizaciji "Unika osiguranja".

Podsećanja radi, Novak Đoković je posle osvajanja Rolan Garosa uzeo kratak odmor i otišao sa porodicom u Portugaliju, pa će krenuti sa pripremama za Vimbldon.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana