LAJOVIĆ NAJBOLJI U ŠPANIJI: Srpski teniser preko Kanađanina do titule

Č. V.

04. 12. 2022. u 14:02

SRPSKI teniser Dušan Lajović osvojio je titulu na čelendžeru u Laspalomasu (Španija), pošto je u finalu pobedio Kanađanina Stivena Dijeza sa 6:1, 6:4.

ЛАЈОВИЋ НАЈБОЉИ У ШПАНИЈИ: Српски тенисер преко Канађанина до титуле

FOTO: EPA

Ducija nakon trofeja čeka veliki skok na ATP listi od 23 pozicije. On je na ovo nadmetanje došao kao 103. igrač sveta, a od sutra biće 80.

Što se meča tiče Lajović ga je odlično počeo. Odmah je rivalu oduzeo servis, do kraja prvog seta je to uradio još jednom i za samo 28 minuta dobio uvodni deo meča.

Srbin je nastavio u istom ritmu i u drugom segmentu. Treći gem je bio ključan, tada je Dušan napravio brejk i stečenu prednost sačuvao do kraja što je bio znak da može da počne da slavi.

Dominacija 32-godišnjaka se ogleda u tome da protivniku nije dozvolio nijednu brejk priliku.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

BRUKA KAKVU ROLAN GAROS NE PAMTI: Rusija u šoku, niko ne veruje šta se dešava u Francuskoj (FOTO)