ŠTA im je uradio da ga toliko ne vole? ATP je pokazao još jednom svoju mračnu stranu.

Komentari (9)

MILE

26.11.2022. 08:23

O Novaku se sve zna i oni koji ga cene i oni koje je on svojim ponašanjem uverio u svoju fantastičnu veštinu igranja tenisa i ponašanja van teniskih terena,dokazao je da je iznad svih i da jedan veličanstveni humanista kakvih je danas malo u svetu netreba da se dodvorava nikome,jer on je iznad ove nagrade. Oni koji nominuju i dodeljuju ovu nagradu ovime su pokazali kakvi su,jer njima je mržnja na prvom mestu,bar se to danas jasno vidi koliko su se angažovali oko uništavanja slavena.

Dragan

27.11.2022. 07:20

Novak je verovatno najveći igrač svih vremena, ali to ne znači da se pristojno ponaša na terenu. To mnogim ostrašćenim Noletovim navijačima nije jasno. Lomljenje reketa, bacanje reketa u publiku (na Olimpijadi), psovanje svog trenera ili psovanje publike i pozivanje iste “.. da mu oližu k***c” i slično, nisu osobine ponašanja igrača koji treba da osvoji nagradu za lepo ponašanje i “fer plej”. Ja pratim tennis od 1970-e godine i neznam nijednog igrača koji je bio broj jedan na svetu a da je bio toliko omražen kao Novak. Nije to zato što je srbin nego zato što je Novak po ponašanju Pravi Balkanac, a to nije ni za pohvalu ni za nagradu.

Jan

27.11.2022. 09:54

Novak nije hladni zapadni zombi naucen da sve guta a posle da zabije na svakom koraku noz u ledja. Uostalom dali bas sve znamo sta su mu sve namestali, Balkancu? Nije od nas poteklo - Cilj opravdava sredstvo -.