OVO NEMA CENU: Pogledajte kako je Tara Đoković sa tatom raznežila planetu (VIDEO)

Novosti online

21. 11. 2022. u 03:44

NAKON što je Novak Đoković osvojio Završni masters u Torinu pojavio se pred prisutnim novinarima sa velikim trofejom koji je zasluženo zaradio nakon sjajnog trijumfa nad Kasperom Rudom. Tamo ga je sa predstavnicima medija čekala i njegova velika podrška, njegova ćerka Tara.

ОВО НЕМА ЦЕНУ: Погледајте како је Тара Ђоковић са татом разнежила планету (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Devojčica koja je već pobrala sijaset simpatija svetske javnosti ponovo je bila u centru pažnje, a slatkoću njene reakcije nakon što ju je tata podigao zajedno sa peharom Torina teško je opisati rečima. Kadrovi sa severa Italije na kojima je Novakova naslednica raznežili su mnoge.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke i upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek-dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna