LEGENDARAN POTEZ NOLETA ZA PIKSIJA I "ORLOVE": Pogledajte šta je Novak Đoković učinio nakon trijumfa u finalu Torina (FOTO)

Novosti online

20. 11. 2022. u 21:12

NOVAK Đoković pokorio je Torino i savladao Kaspera Ruda, a nakon meča načinio je prelep potez za srpske "orlove" i selektora Dragana Stojkovića Piksija.

ЛЕГЕНДАРАН ПОТЕЗ НОЛЕТА ЗА ПИКСИЈА И ОРЛОВЕ: Погледајте шта је Новак Ђоковић учинио након тријумфа у финалу Торина (ФОТО)

FOTO: FSS

Još jednom je kralj "belog sporta" pokazao koliko voli Srbiju, i sa koliko strasti podržava sve naše nacionalne selekcije.

Ма тако је бре! Ајмо орлови! - била је порука Нолета на камери, а цео свет је на ћирилици могао да види његову подршку фудбалерима Србије. 

FOTO: Printskrin - Sport klub

Sve nije ostalo samo na tome, a Đoković je potom govorio i o miljenicima nacije koji sanjaju o tome da prired senzaciju na predstojećem Mundijalu.

- Biću sigurno na finalu Svetskog prvenstva. To je sigurno. Srbija mora biti u finalu. Ne znam hoću li stići da odgledam neku utakmicu grupne faze. Momcima sam poslao malu poruku na ekranu. Cela zemlja ih prati, želim im sve najbolje - zaključio je srpski as.

Priliku da naprave prvi korak ka onome što im je njihov saborac iz teniske sfere poželeo, Piksijevi "orlovi" imaće već 24. novembra, kad će uz direktan prenos na portalu "Novosti" igrati protiv glavnog favorita za osvajanje Mundijala - Brazila.

BONUS SADRŽAJ


Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)