NOLE, IZDRŽI! Zastrašujuć prizor u Torinu: Đoković u fetusnom položaju - Novak se držao za glavu na izmaku snage (VIDEO)

Novosti online

20. 11. 2022. u 20:05

SRPSKI teniser Novak Đoković trenutno igra finalni meč na završnom turniru u Torinu, a jedan momenat iz četvrtog seta ponovo je zabrinuo sve njegove obožavaoce.

НОЛЕ, ИЗДРЖИ! Застрашујућ призор у Торину: Ђоковић у фетусном положају - Новак се држao за главу на измаку снаге (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Naime, nakon što se Nole fizički slomljen tresao od umora tokom susreta sa Danilom Medvedevim, danas se još jednom moglo videti po njegovoj reakciji koliko ovaj tempo i raspored u kome igra utiče na njega.

Đoković se prvo u jednom trenutku sklupčao u fetusni položaj, dok je postojala bojazan da li će biti spreman da nastavi duel.

On je uspeo ponovo da ustane i hrabro nastavi meč, ali gestikulacija, facijalna ekspresija i govor tela govore da srpski as ima očigledne probleme. Da li su u pitanju migrene, jer je uočeno kako se u nekoliko navarata drži za glavu?

Tanjug/AP

Ili su pak, problemi sa disanjem ponovo krenuli da uzimaju svoj danak? Za sada deluje barem da nije u pitanju povreda.

A onda se ponovo desilo isto ono što je viđeno još u grupnom delu takmičenja. Naš šampion se tresao na puazi između gemova, dok su ljubitelji tenisa sa strahom gledali šta se dešava sa Srbinom koji juri titulu u Torinu.

Ostaje nada da će sve biti u redu sa Noletom i da će u nastavku uspeti da se ponovo izdigne iznad svih mentalnih i fizičkih napora kroz koje prolazi.

Direktan prenos duela Đoković-Rud možete pratiti direktno uz potrtal "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)