SRBIN BEZ FINALA NAPULJA: Kecmanović dobro počeo, pa stao protiv Italijana

Č. V.

22. 10. 2022. u 19:00

SRPSKI teniser Miomir Kecmanović neće igrati u finalu turnira u Napulju. On je u polufinalu poražen od Italijana Lorenca Muzetija sa 6:3, 6:4.

СРБИН БЕЗ ФИНАЛА НАПУЉА: Кецмановић добро почео, па стао против Италијана

Foto: EPA-EFE/KIMIMASA MAYAMA

Momak iz Beograda je odlično otvorio susret, prvi je stigao do brejka i poveo sa 1:2, a onda je naprasno stao. Naredna dva servis gema izgubio je Miša i tako omogućio rivalu da napravi preokret.

Muzeti (24. na ATP listi) iskoristio je dobar momenat u kome se nalazi i odigrao sjajan drugi set. Presudan gem bio je peti kada je Kecmanoviću drugi put na meču oduzeo servis i potom je mirno priveo kraju duel koji je trajao sat i po vremena.

Koliko je Italijan bio dominantan u drugom setu pokazuje činjenica da je izgubio samo pet poena na servis i nije dozvolio protivniku da ga ugrozi.

Ipak, Kecmanović može biti zadovoljan prikazanim u Napulju, posebno što će od ponedeljka biti 28. igrač sveta i to će mu biti najbolji plasman u karijeri.

Što se Muzetija tiče on će u meču za trofej igrati protiv sunarodnika Matea Beretinija koji je posle preokreta savladao Mekenzija Mekdonalda - 3:6, 7:6(2), 6:3.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)