NOVAKOV MRZITELJ I DALJE PROVOCIRA! Đoković mu sa jednom rečju začepio usta

Novosti online

26. 06. 2022. u 11:07

Američki novinar Ben Rotenberg, koji je poznat kao glavni mrzitelj Novaka Đokovića iskoristio je novu priliku da provokativnim pitanjima udari na srpskog tenisera.

НОВАКОВ МРЗИТЕЉ И ДАЉЕ ПРОВОЦИРА! Ђоковић му са једном речју зачепио уста

FOTO: AP

Naime, uoči početka Vimbldona, Nole se stavio na raspolaganje "sedmoj sili" govorivši o formi, planovima i drugim temama. Pored nastupa na Ostrvu, bilo je govora i o Njujorku, a srpski teniser se pomirio s činjenicom da, prema trenutnim zdravstvenim regulativama SAD ne može da učestvuje na Ju-Es openu.

Međutim, Ben Rotenberg koji odavno ima "pik" na Novaka Đokovića i provocira ga direktno ili indirektno, sada je pred doskorašnjim svetskim brojem jedan konstatovao sledeće:

- Rekli ste da u ovom trenutku ne možete da uradite ništa povodom Ju-Es opena. Ipak, i dalje imate vremena da se vakcinišete i stignete u Njujork na vreme. Da li je to nešto čemu ste kompletno zatvorili vrata u vašem umu - upitao je Amerikanac?

Novak mu je kratko i jasno odgovorio sa: "Da".

Iako je Đoković više puta u brojnim intervjuima isticao da se njegovo viđenje neće promeniti, Rotenberg je našao za shodno da još jednom istera svoje, odnosno provocira Novaka, koji mu je šmekerski zapušio usta.

BONUS VIDEO: Poruka rumunske teniserke čitaocima "Novosti"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije