NOLETA BAŠ POGODILA PESMA: Novak i Jelena Đoković u noćnom provodu

Novosti online

06. 02. 2022. u 16:54

NOVAK Đoković je proživeo svašta ružno početkom januara, ali na početku februara - rešio je da malo uživa, za svoju i dušu supruge Jelene.

НОЛЕТА БАШ ПОГОДИЛА ПЕСМА:  Новак и Јелена Ђоковић у ноћном проводу

Instagram / miljana.c

Podsetimo Đoković je 5. januara stigao Australiju, iz koje je 11 dana kasnije proteran. Iako je na lokalnom sudu najpre dokazao da je oduzimanje vize na aerodromu u Melburnu bilo nepravedno, iz pomenute države je ipak isteran jer je ministar za imigracije Aleks Houk iskoristio pravo koje mu daje tamošnji zakon da bilo kome i bilo kada uskrati vizu, što je on i učinio navodeći da je Novak "opasnost za zdravlje i red u Australiji".

Od tada se Đoković najpre držao porodice, odlazivši na nekoliko liturgija u glavnom gradu Srbije. Ali, bio je i do Ostroga, onda i Budve, čiji je postao počasni građanin, a minule noći je rešio da se se suprugom Jelenom malo provede u prestonici.

Njih dvoje su ušli u jedan beogradski noćni klub, a nedugo zatim pevač je zapevao pesmu "Romanija" od Halida Bešlića.

instagram / miljana.c

I, na stihove "Od kada me više ne voliš, želim da preživim", Đoković je raširio ruke i zapevao i sam.

"Kakav je on car", moglo je da se čuje i po Noletovom ulasku u ovaj noćni klub, ali i kada je pokazao da i te kako može da mu se desi da ga "pogodi pesma2.

Ostanite uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome kako je Novak Đoković i šta za njega sledi nakon što mu je onemogućeno da brani tri uzastopno osvojene titule na Australijan openu, koji je, u njegovom odsustvu, osvojio Rafael Nadal.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (1)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!