NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

MAGIČNA GRANICA SVE BLIŽA: Angelina Topić blista posle ličnog i državnog rekorda

S. R.

20. 05. 2024. u 17:53

JEDNA barijera je srušena, na redu je sledeća. Odlična atletičarka Angelina Topić zablistala je na mitingu Dijamantske lige u Marakešu sa novim ličnim, što je ujedno i novi državni rekord sa preskočenih 198 centimetara.

МАГИЧНА ГРАНИЦА СВЕ БЛИЖА: Ангелина Топић блиста после личног и државног рекорда

FOTO: EPA

Dugo se krčkao ovaj rezulatat, pošto je još lane u dva navrata supertalentovana 18-godišnjakinja skakala 197 centimetara, čime je najavljivala dalji napredak.

- Bio je to prefektan dan za mene. Prezadovoljna sam. Postavila sam novi državni rekord, kao i lični. To je nešto što pokušavam već duže vreme. Magično je. To me vodi na viši nivo. Vremenski uslovi nisu mi pogodovali, jer je bilo vetrovito i hladno, zato ovo ostvarenje još više dobija na značaju - zadovoljna je Angelina.

U pravo vreme, pred najvažniji deo letnje sezone, bronzana sa EP na otvorenom u Minhenu 2022. godine podigla je formu. Naredna destinacija je "let" iznad dva metra.

Prilika da sruši granicu snova je šampionat Balkana u Turskoj, 25. i 26. maja.

- Naredno takmičenje je balkanski šampionat, pre nego što odem na EP u Rim (7-12. jun). Što se OI tiče, ne znam šta mogu da očekujem. Ići ću rasterećeno, bez postavljenog cilja i pružiti maksimum - zaključila je Topićeva.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu