ZANIMLJIV SRPSKI TIM U PARIZU: Na olimpijske igre u Parizu spremaju se i kontrolori iz ADAS

Novosti online

24. 04. 2024. u 15:41

ANTIDOPING agencija Republike Srbije (ADAS) objavila je da će devet njenih kotrolora učestvovati na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Parizu.

ЗАНИМЉИВ СРПСКИ ТИМ У ПАРИЗУ: На олимпијске игре у Паризу спремају се и контролори из АДАС

Foto: Promo

- Ponosni smo što ćemo imati priliku da učestvujemo i damo svoj doprinos na najznačajnijoj i najbrojnijoj sportskoj manisfestaciji. Naši doping kontrolori su ponos ADAS-a i predstavljaju stub borbe protiv dopinga u sportu - izjavila je direktorka ADAS-a Milica Vukašinović Vesić.

ADAS ima ukupno 50 kontrolora, od kojih 22 imaju status internacionalnih doping kontrolora.

- Njihova posvećenost, stručnost i integritet su neophodni kako bismo osigurali pošteno i ravnopravno odmeravanje snaga i veština sportista na svim sportskim takmičenjima i u svim sportskim disciplinama. ADAS je posvećen promociji čistog sporta i spremni smo da postavimo visoke standarde u sprovođenju doping kontrole na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama - dodala je direktorka ADAS-a.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)