"U PREDNOSTI SMO, IGRAMO NA DOMAĆEM TERENU": Trener crveno-belih pred majstoricu sa crno-belima

Novosti online

24. 04. 2024. u 12:00

Odbojkaši Crvene zvezde su vodili 2-0, ali se Partizan vratio i izjednačio u seriji na 2-2, pošto je u četvrtom meču takođe posle preokreta slavio 3:2, po setovima 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 i 15:13.

У ПРЕДНОСТИ СМО, ИГРАМО НА ДОМАЋЕМ ТЕРЕНУ: Тренер црвено-белих пред мајсторицу са црно-белима

CEV

Šampion Srbije u odbojci biće poznat u petak, kada će odbojkaši Crvene zvezde i Partizana igrati poslednji odlučujući meč, takozvanu majstoricu.

- Uspeli smo da se vratimo posle 2:0 za Partizan. Nemam šta da zamerim mojim momcima. Borili smo se onoliko koliko smo mogli. Uspeli smo posle poraza u trećoj utakmici i posle 0:2, mentalno da se konsolidujemo. Čestitao bih mojim momcima i ekipi Partizana na pobedi - rekao je posle meča Ivica Jevtić.

Odluka o šampionu videće se u petom meču, takozvanoj majstorici, na Banjici u petak od 19 sati, kada će biti poznato da li će Partizan da odbrani tron ili će Zvezda posle osam godina uzeti titulu.

- Što se tiče pete utakmice, majstorice, očekujte ništa manje uzbudljivu utakmicu. Nadam se da ćemo uspeti da se oporavimo i fizički i mentalno i da ćemo u dobrom raspoloženju dočekati ekipu Partizana. Mi smo u prednosti, naš je domaći teren - naglasio je Jevtić.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako sam uzeo nekoliko hiljada funti u zatvorskoj ćeliji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)